Massage efter träningen

Efter ett intensivt träningspass är massage den perfekta avslutningen. Massage minskar muskelspänningar och ökar blodcirkulationen, vilket bidrar till att snabbare återhämta sig från träning. Dessutom är det avslappnande, något som vi alla behöver ibland! Så unna dig själv en massage efter träning för bästa möjliga resultat – och välbefinnande, du kommer att älska det. 

Jag kommer ihåg när jag första gången fick en massage i Gävle och det var för några år sedan och jag hade precis börjat träna på gym. Jag var otränad men kände inte att det var något motstånd att välja de lättaste vikterna så jag tog i för mycket vilket visade sig i en hemsk träningsvärk dagen efter. Jag kom knappt ur sängen och efter mycket möda och besvär och hemsk träningsvärk så fick jag tid för massage samma dag, och den gjorde underverk. Sedan har jag fortsatt att gå tillbaka minst ett par gånger i månaden och det gör att jag ständigt är mjuk och smidig i kroppen. Det finns inget bättre än massage och jag ska säga att om ni inte har testat det så har ni gått miste om någonting. Så prova det och mejla sedan mig och berätta hur ni tyckte att det var.  

Om ni bor i Gävle med omnejd kan jag rekommendera samma företag som jag går till men om ni bor i någon annan stad får ni helt enkelt googla er fram, som sagt så finns det ganska många företag som erbjuder den här typen av behandlingar runt om i vårt land. Jag vet att det finns företag i alla stora städer som erbjuder massage men säkert finns det även ett och annat företag på landsbygden också som ni kan gå till. Det var ingenting mera jag ska ta upp om detta nu, men jag kommer tillbaka snart med andra inlägg!