Laga bilen

Hej alla som älskar sport för det här är en blogg om sport men idag ska jag skriva ett annat inlägg som jag vet att ni kan ha nytta av. Det ska handla om en bilverkstad. Det är vad bilverkstäder gör. De reparerar bilar. Från och med nu kommer jag att kalla dem bilverkstäder eller bilgarage, men det är samma sak. Ibland reparerar bilverkstäder andra saker som cyklar och motorcyklar, men det tar längre tid att lära sig om dem, så vi kommer inte att göra det just nu. Vi ska bara fokusera på bilverkstäder och bilgarage.

Jag äger en bil och ibland behöver den repareras, för även om jag tar väl hand om den kan något gå sönder på grund av allt tryck jag sätter på den när jag kör min bil i höga hastigheter och jagar någon som är mycket bättre på att köra bil än jag tills han kör in i ett träd som exploderar utan någon som helst anledning, trots att det bara var jag som var i närheten, så ja… det var inte mer än en dröm häromnatten. Hur som helst så bor jag på Södermalm och även om många som bor här inte har bil utan väljer kollektivtrafiken så finns det dem som som ändå äger en bil och behöver hjälp med bilreparationer och bilverkstäder. Men återigen kan bilverkstäder och bilgarage reparera många andra saker också, som motorcyklar och cyklar.

Jag gick till ett bilverkstad idag som ni kan läsa om här. Det är trevliga människor med kompetens som jobbar där. När du går för att träffa dem kan de vara svettiga eller smutsiga av bilolja men de har alltid ett leende åt dig även om deras ansikten är svarta av bilolja.